Łatwy Kurczak Parmigiana
Łatwy kurczak Parmigiana może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis służy 45 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, spaghetti, ulubiony sos do makaronu z rodziny classico i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bakłażan Prosty (Bakłażan) Parmigiana, Kathy szybkie i łatwe bakłażan Parmigiana, oraz Melanzane alla Parmigiana-bakłażan parmigiana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wlać sos do makaronu w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; odstawić.
Wymieszać 1/2 szklanki sera i bułki tartej w osobnym płytkim naczyniu. Kurczaka zanurzyć w maśle, następnie w mieszaninie serowej, obracając równomiernie obie strony.
Umieścić na sosie makaronowym w naczyniu do pieczenia.
Piec 30 min. lub do czasu ugotowania kurczaka; posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Piec dodatkowo 5 min. albo aż ser się rozpuści.