Łatwy Hiszpański Ryż

Łatwy Hiszpański Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj łatwy hiszpański ryż. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 3G tłuszczu i w sumie 363 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy ryż, mieszankę sosu enchilada, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Łatwy Hiszpański Ryż, Łatwy hiszpański ryż (lżejszy ), oraz Łatwy Hiszpański Ryż I Południowo-Zachodnia Tortilla Kurczak dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę;wymieszaj ryż i sos. Wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix SosówMix Sosów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia; dodać sos picante.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy
3
Odstaw na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn