Łatwy Glazurowany Bekon
Easy Glazed Bacon to przepis bezglutenowy i bezmleczny z 8 porcjami. Za 87 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 451 kalorii , 7 g białka i 23 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka soku jabłkowego, bekonu, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również : Klonowy glazurowany boczek owinięty polędwicą wieprzową , Marchewki glazurowane agawą i Morelowy glazurowany jabłkowy placek .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Połóż boczek na kratce w nieposmarowanej blasze do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cala.
Wymieszaj brązowy cukier, wino i musztardę; połową mieszanki polej boczek.
Piec 10 minut. Obrócić boczek i skropić resztą glazury.
Piec przez 10 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Połóż boczek na papierze woskowanym i poczekaj, aż stężeje.