Łatwy Ganache

Łatwy Ganache
Łatwy Ganache jest primal przystawka. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli koszernej, śmietana, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowy Ganache-Super Łatwy, Easy Raspberry Ganache Brownie Bites, oraz Ganache:: Ganache glazura, nadzienie i lukier dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać śmietanę w rondlu na średnim ogniu, aż krem zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W żaroodpornej misce polać półsłodkie kęsy czekolady; mieszać do uzyskania gładkiej masy. Wymieszaj bourbon, miód i sól koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Czekoladowe ChipsyPółsłodkie Czekoladowe Chipsy
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić 10 minut lub do rozprzestrzenienia konsystencji.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn