Łatwy deser rabarbarowy
Przepis na Łatwy deser rabarbarowy można przygotować w około 45 minut . Ten deser ma 226 kalorii , 2 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 16 osób. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Dzień Matki . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i kup śmietanę kremówkę, mieszankę do ciast, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Świeży deser z kompotu truskawkowo-rabarbarowego , Łatwy deser truskawkowy i Łatwy deser ananasowy .
Instrukcje
Przygotuj ciasto według instrukcji na opakowaniu.
Wlać ciasto do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Rozłóż rabarbar na cieście.
Posyp cukrem; zalej śmietaną. Nie mieszaj.
Piec w temperaturze 350° przez 35–40 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w ciasto będzie po wyjęciu czysta.
Podawać na ciepło lub na zimno.