Łatwy Chleb Z Cukinią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać łatwy chleb cukinia spróbować. Ten przepis służy 25 i kosztuje 28 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 174 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, jajka, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwy Chleb Z Cukinią, Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), oraz Łatwy Chleb Na Zakwasie-Vermont Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 2/3 szklanki orzechów pekan w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 350 przez 6 do 7 minut lub aż pekan są lekko tosty, mieszając od czasu do czasu.
Beat ciasto mix i następne 3 składniki przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej i pokonaj 1 minutę, zatrzymując się, aby zeskrobać dno i dół miski w razie potrzeby. Wymieszać z cukinią i 2/3 szklanki tosty pekan.
Wlać ciasto równomiernie do 2 (9 - x 5-inch) lekko nasmarowane Patelnie Bochenek.
Pozostałe 1/3 szklanki pekan posypać równomiernie na cieście.
Piec w 350 przez 35 do 40 minut lub aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i ostudzić 15 minut przed krojeniem.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Duncan Hines Moist Deluxe Spice Cake