Łatwy Chleb Pepperoni
Łatwy chleb Pepperoni wymaga około 12 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 374 kalorie, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, oregano, płatki cebuli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), Chleb Pepperoni, oraz Chleb Pepperoni.
Instrukcje
Pozostawić zamrożone ciasto chlebowe do rozmrożenia około 8 godzin, lub przez noc, w lodówce.
Ciasto umieścić w dużej, lekko natłuszczonej misce.
Umieścić miskę w ciepłym miejscu i pozostawić ciasto do wyrośnięcia aż do podwojenia (2 do 3 godzin). Rozwal ciasto.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na lekko nasmarowanej, dużej blasze do pieczenia, rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach około 12x18 cali.
Ciasto posmarować lekko oliwą z oliwek.
Posypać bazylią, płatkami cebuli i oregano.
Warstwa z pepperoni w ciągu pół cala krawędzi. Top z serem mozzarella.
Zaczynając od najdłuższej krawędzi, rozwałkuj ciasto na cienki cylinder i uszczelnij szew. Glazura z jajkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku 35 minut, lub do złotego koloru.
Pokroić na kawałki wielkości kęsa służyć.