Łatwy Budyń Kawowy
Łatwy budyń kawowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 32 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, natychmiastowy proszek espresso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Easy Chocolate Coffee Pudding Cups, Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, oraz Old Fashioned Coffee Pudding.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Skrobię kukurydzianą, cukier, cynamon i sól ubić w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu. Stopniowo ubijaj mleko. Gotuj mieszaninę na średnim ogniu, stale ubijając, około 2 minut. Mieszanina będzie gęsta po zakończeniu.
Ubijamy espresso i wanilię, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę do miski i przykryć folią. Schłodzić miskę w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Pudding podawać schłodzony.