Łatwy Budyń Jabłkowy
Łatwy budyń jabłkowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 372 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, proszek do pieczenia, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Łatwy Karmelowo-Jabłkowy Budyń Chlebowy, Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, oraz Easy Chia seed Pudding w 3 prostych krokach.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W małym naczyniu do pieczenia połącz masło, granulowany słodzik SPLENDA®, mąkę, proszek do pieczenia, sól i mleko, aż będzie gładkie.
W kuchence mikrofalowej, połączyć jabłka i cynamon. Kuchenka mikrofalowa, aż jabłka są miękkie, 2 do 5 minut.
Wlać jabłka do środka ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub do złotego koloru.