Łatwy boczek i Frank BBQ fasolki

Łatwy boczek i Frank BBQ fasolki
Łatwy boczek i Frank BBQ fasola może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oscar mayer wybiera nieutwardzone Franki wołowe angus, cebula, fasola po pieczeniu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwa fasolka i zupa Franka, Foraged Frank And Beans, oraz Łatwa fasola i ziemniaki z boczkiem.

Instrukcje

1
Cebulę i boczek ugotować i wymieszać w średnim rondlu na średnim ogniu 5 min. albo aż boczek będzie rumiany, a cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszać pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; dusić na małym ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn