Łatwy bezmleczny SOS Korma z czarną ciecierzycą, fioletowymi ziemniakami i dyni
Łatwy bezmleczny SOS Korma z czarną ciecierzycą, fioletowymi ziemniakami i dyni może być tylko sosem, którego szukasz. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 967 kalorii, 22g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jeśli masz cebulę, kardamon, kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Fig Purple Basil lody imbirowe (bezglutenowe, bezmleczne, sojowe, Łatwy sos do dyni, oraz dyni i czarnej fasoli quinoa miski z sosem chipotle wegańskie.
Instrukcje
1
Dodać pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 7-10 minut.
2
Dodaj gotowane warzywa i rośliny strączkowe i gotować razem kolejny 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rośliny Strączkowe
3
Podawać na ciepło na gotowane quinoa lub ryż basmati, top ze świeżą posiekaną kolendry i cieszyć się!Przechowywać w szczelnym szklanym pojemniku w lodówce przez okres do jednego tygodnia. Jego staje się lepiej każdego dnia, ponieważ smaki siedzieć razem. Zawsze podgrzewaj na górze kuchenki.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego można spróbować to Leth Steinagrund Gruner Veltliner. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.