Łatwy bezmleczny SOS Korma z czarną ciecierzycą, fioletowymi ziemniakami i dyni

Łatwy bezmleczny SOS Korma z czarną ciecierzycą, fioletowymi ziemniakami i dyni
Łatwy bezmleczny SOS Korma z czarną ciecierzycą, fioletowymi ziemniakami i dyni może być tylko sosem, którego szukasz. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 967 kalorii, 22g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jeśli masz cebulę, kardamon, kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Fig Purple Basil lody imbirowe (bezglutenowe, bezmleczne, sojowe, Łatwy sos do dyni, oraz dyni i czarnej fasoli quinoa miski z sosem chipotle wegańskie.

Instrukcje

1
Dodać pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 7-10 minut.
2
Dodaj gotowane warzywa i rośliny strączkowe i gotować razem kolejny 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rośliny StrączkoweRośliny Strączkowe
3
Podawać na ciepło na gotowane quinoa lub ryż basmati, top ze świeżą posiekaną kolendry i cieszyć się!Przechowywać w szczelnym szklanym pojemniku w lodówce przez okres do jednego tygodnia. Jego staje się lepiej każdego dnia, ponieważ smaki siedzieć razem. Zawsze podgrzewaj na górze kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Komosa Ryżowa GotowanaKomosa Ryżowa Gotowana
Ryż BasmatiRyż Basmati
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej

Składniki

2Dodaj gotowane warzywa i rośliny strączkowe i gotować razem kolejne minuty. Podawać na ciepło na gotowanej quinoa lub ryż basmati, top ze świeżą posiekaną kolendrą i cieszyć sięDodaj gotowane warzywa i rośliny strączkowe i gotować razem kolejne minuty. Podawać na ciepło na gotowanej quinoa lub ryż basmati, top ze świeżą posiekaną kolendrą i cieszyć się4trochę posiekanej cukiniiTosty i gotowany ryż Basmati (oto jak) lubTosty i gotowany ryż Basmati (oto jak) lub4trochę posiekanej cukiniiBrąz cebulę na patelni z sosem z 1 łyżeczką oleju kokosowego przez 7-10 minut. Dodać czosnek i wymieszać, gotując razem przez około 2 minutyBrąz cebulę na patelni z sosem z 1 łyżeczką oleju kokosowego przez 7-10 minut. Dodać czosnek i wymieszać, gotując razem przez około 2 minuty4trochę posiekanej cukiniiDynia piżmowa w kostkach, gotowana na parze lub pieczonaDynia piżmowa w kostkach, gotowana na parze lub pieczona1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1warzywo (np. szpinak)1 łyżka miodu, plus dodatkowa ilość do skropienia1 łyżka miodu, plus dodatkowa ilość do skropienia0warzywo (np. szpinak)cayennecayenne0warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan1porcja startego parmezanu1 łyżeczka tłoczonego na zimno, dziewiczego oleju kokosowego1 łyżeczka tłoczonego na zimno, dziewiczego oleju kokosowego4trochę posiekanej cukiniiGotowane Quinoa (oto jak)Gotowane Quinoa (oto jak)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 zapakowanej szklanki świeżych, posiekanych liści kolendry1/2 zapakowanej szklanki świeżych, posiekanych liści kolendry4trochę posiekanej cukiniiCzarna fasola garbanzo, namoczona i gotowanaCzarna fasola garbanzo, namoczona i gotowana3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2warzywo (np. szpinak)imbir mielonyimbir mielony1szkłoPrzechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w lodówce do tygodnia. Z każdym dniem jest coraz lepiej, ponieważ smaki siedzą razem. Zawsze podgrzewaj na górze piecaPrzechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w lodówce do tygodnia. Z każdym dniem jest coraz lepiej, ponieważ smaki siedzą razem. Zawsze podgrzewaj na górze pieca4trochę posiekanej cukiniiSOS KormaSOS Korma2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny4trochę posiekanej cukiniiWarzywaWarzywa0warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody4trochę posiekanej cukiniiFioletowe ziemniaki, pokrojone w kostkę i gotowane na parze lub pieczoneFioletowe ziemniaki, pokrojone w kostkę i gotowane na parze lub pieczone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska drobno mielonasól morska drobno mielona2warzywo (np. szpinak)kurkumakurkuma2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczysta wodaczysta woda1małe1/2 żółtej cebuli, kostka1/2 żółtej cebuli, kostka4trochę posiekanej cukiniiNóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni4trochę posiekanej cukiniiZaczynajmyZaczynajmy4trochę posiekanej cukiniiRondel dużyRondel duży4trochę posiekanej cukiniiŁyżkaŁyżka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczegoSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczego

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego można spróbować to Leth Steinagrund Gruner Veltliner. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nos łączy przyprawę z redukcyjnym owocem; podniebienie wyświetla pieprzne nuty; klasyczny Veltliner z tarasów lessowych. To wino jest częścią linii od Leth, która charakteryzuje się złożonością smaku, mineralnością i trwałością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn