Łatwy Bakłażan Parmezan
Przepis łatwy bakłażan parmezan może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz classico pomidorowo-bazyliowy sos do makaronu, bakłażan, włoską mieszankę pięciu serów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Łatwy Bakłażan Parmezan, Łatwy Bakłażan Parmezan, oraz Bakłażan Łatwy (Bakłażan) Parmezan.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Przykryć blachę folią; spryskać sprayem do gotowania.
Połączyć bułkę tartą i sery w płytkim naczyniu. Plastry bakłażana zanurzyć, 1 na raz, w jajku, a następnie w mieszaninie sera, obracając się równomiernie pokryć obie strony każdego plastra.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec 12 min. lub aż lekko zbrązowieje. W międzyczasie podgrzej sos i ugotuj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Podawać posypane bakłażanem i sosem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.