Łatwe Włoskie Zioło Focaccia
Łatwe Włoskie zioło Focaccia wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Na 21 centów za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka cukru, mąki, bardzo ciepłej wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Łatwy Włoski Farsz Ziołowy, Herb Focaccia, oraz Olej ziołowy focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, nierozpuszczone drożdże, cukier i sól.
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i wody, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż ciasto na wysmarowaną patelnię 13 x 9 cali. Kryć się.
Odstawić do podwojenia, około 30 minut.
Wbijaj wiele otworów w ciasto za pomocą uchwytu drewnianej łyżki.
Na ciasto skropić 2 łyżki oliwy z oliwek, posypać parmezanem i włoską przyprawą ziołową. Kryć się.
Niech wzrosnąć dodatkowe 15 minut, podczas gdy piekarnik nagrzewa się do 375 stopni F.
Piec 30 do 35 minut, aż lekko rumiane. Lekko ostudzić i pokroić w plasterki; podawać na ciepło. W razie potrzeby podawać z dodatkową oliwą do zanurzenia.