Łatwe wskazówki dotyczące polędwicy wieprzowej
Easy Pork Tenderloin Tips to danie główne bez nabiału . Ten przepis jest dla 10 osób. Za 2,22 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 49 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 322 kalorie . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 3 powiedziałyby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 8 godzin i 5 minut . Ten przepis z Allrecipes wymaga zupy krem z grzybów, mieszanki zupy cebulowej, końcówek polędwicy wieprzowej i białego wina. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 81% , to danie jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Easy Instant Pot Beef Tips and Rice , Kobe Sirloin Tips In Mushroom Wine Sauce With Duck Fat Potato Dominoes and Rocket , and Bacon Wrapped Pork Tenderloin .
Instrukcje
W wolnowarze wymieszaj zupę grzybową, mieszankę zupy cebulowej i białe wino; dodaj kawałki polędwicy wieprzowej i wymieszaj, upewniając się, że kawałki mięsa są rozdzielone.
Gotować na małym ogniu przez noc lub 8 godzin.