Łatwe W Użyciu Pieczone Ravioli
Łatwe pyszne pieczone Ravioli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz parmezan, ser cheddar, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Łatwe Pieczone Ravioli, Łatwe Pieczone Ravioli, oraz Łatwa Zapiekanka Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmaruj 2-kwartową zapiekankę.
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie rumiane i kruche, 8 do 10 protokół; wymieszać czosnek i gotować tylko do pachnące, o 1 minuta.
Wlać pokrojone w kostkę pomidory i wymieszać z włoską przyprawą i solą. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, podczas wykonywania pozostałych kroków.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, wymieszać zamrożone ravioli i zmniejszyć ogień do średniej. Gotować ravioli do miękkości, 6 do 7 protokół.
Połowę ravioli umieścić na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia i przykryć warstwami pół szpinaku, pół zmielonego sosu wołowego, pół sera mozzarella, pół sera Cheddar i 1 łyżka posiekanego parmezanu. Powtórz warstwy jeszcze raz i posyp wierzch pozostałą 1 łyżką parmezanu. Naczynie przykryć folią.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż zapiekanka się rozpuści i ser się stopi, około 20 minut.