Łatwe Serowe Ravioli Z Kurczaka

Łatwe Serowe Ravioli Z Kurczaka
Łatwe serowe ravioli z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, serek śmietankowy, sos do makaronu z czterema serami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Łatwe Serowe Ravioli, Easy Cheesy Beefy Ravioli, oraz Easy Cheesy Slow Cooker Ravioli.

Instrukcje

1
Do nadzienia, w średniej misce wymieszać kurczaka lub indyka, ser śmietankowy i marchewkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Umieść około 1 łyżki nadzienia na środku każdego opakowania.
3
Umyj krawędzie wodą. Fold 1 rogu na przeciwległym rogu, tworząc trójkąt. Aby uszczelnić, naciśnij krawędzie razem lub użyj kółka do ciasta. Gotować 2 porcje ravioli natychmiast i zamrozić Pozostałe ravioli zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
4
Aby zjeść dwa: przygotuj sos do makaronu Classico® Four Cheese. Tymczasem w holenderskim piekarniku przynieś dużą ilość wody i 1 łyżkę oleju do gotowania. Wrzuć 2 porcje ravioli do wrzącej wody. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 3 do 4 minut lub aż Nie różowy pozostaje w kurczaka lub indyka; wyjąć z rowkiem łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
RavioliRavioli
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Łyżka Classico ® Four Cheese pasta sauce na środku 2 pojedynczych talerzy. Ugotowane ravioli układamy na wierzchu sosu. W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
RavioliRavioli
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1
Umieść 2 porcje ravioli w pojemniku z zamrażarką. Uszczelnić, etykietę i zamrozić pojemnik na okres do 3 miesięcy. Aby służyć, przygotować Classico ® cztery sosy serowe makaron zgodnie z zaleceniami. Tymczasem w holenderskim piekarniku przynieś dużą ilość wody i 1 łyżkę oleju do gotowania. Upuść zamrożone ravioli do wrzącej wody. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 do 6 minut lub aż Nie różowy pozostaje w kurczaka lub indyka; wyjąć z rowkiem łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
RavioliRavioli
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Łyżka sos do makaronu w środku 2 poszczególnych talerzy. Ugotowane ravioli układamy na wierzchu sosu do makaronu. W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn