Łatwe Serowe Ravioli Z Kurczaka
Łatwe serowe ravioli z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, serek śmietankowy, sos do makaronu z czterema serami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Łatwe Serowe Ravioli, Easy Cheesy Beefy Ravioli, oraz Easy Cheesy Slow Cooker Ravioli.
Instrukcje
Do nadzienia, w średniej misce wymieszać kurczaka lub indyka, ser śmietankowy i marchewkę.
Umieść około 1 łyżki nadzienia na środku każdego opakowania.
Umyj krawędzie wodą. Fold 1 rogu na przeciwległym rogu, tworząc trójkąt. Aby uszczelnić, naciśnij krawędzie razem lub użyj kółka do ciasta. Gotować 2 porcje ravioli natychmiast i zamrozić Pozostałe ravioli zgodnie z zaleceniami.
Aby zjeść dwa: przygotuj sos do makaronu Classico® Four Cheese. Tymczasem w holenderskim piekarniku przynieś dużą ilość wody i 1 łyżkę oleju do gotowania. Wrzuć 2 porcje ravioli do wrzącej wody. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 3 do 4 minut lub aż Nie różowy pozostaje w kurczaka lub indyka; wyjąć z rowkiem łyżką.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Łyżka Classico ® Four Cheese pasta sauce na środku 2 pojedynczych talerzy. Ugotowane ravioli układamy na wierzchu sosu. W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.
Umieść 2 porcje ravioli w pojemniku z zamrażarką. Uszczelnić, etykietę i zamrozić pojemnik na okres do 3 miesięcy. Aby służyć, przygotować Classico ® cztery sosy serowe makaron zgodnie z zaleceniami. Tymczasem w holenderskim piekarniku przynieś dużą ilość wody i 1 łyżkę oleju do gotowania. Upuść zamrożone ravioli do wrzącej wody. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 do 6 minut lub aż Nie różowy pozostaje w kurczaka lub indyka; wyjąć z rowkiem łyżką.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Łyżka sos do makaronu w środku 2 poszczególnych talerzy. Ugotowane ravioli układamy na wierzchu sosu do makaronu. W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.