Łatwe Powolne Gotowanie Wieprzowina Ciągnięta

Łatwe Powolne Gotowanie Wieprzowina Ciągnięta
Łatwe powolne Cooker Pulled wieprzowina wymaga wokół 6 godzin i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól koszerną, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest przyniesiony przez Chow. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Łatwe Powolne Gotowanie Wieprzowina Ciągnięta, Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina, oraz Salsa Verde Easy Slow Cooker Schab dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i czosnek ułożyć równą warstwą w wolnej kuchence i wlać bulion lub bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połącz cukier, chili w proszku, odmierzoną sól, kminek i cynamon w małej misce. Osusz wieprzowinę papierowymi ręcznikami. Rozetrzyj mieszankę przypraw na całej wieprzowinie i umieść mięso na cebuli i czosnku. Przykryć i gotować, aż wieprzowina jest przetargu widłowego, o 6 do 8 godzin na wysoki lub 8 do 10 godzin na niski.Wyłącz powolną kuchenkę i wyjmij wieprzowinę na deskę do krojenia. Ustaw sitko o drobnej siatce na średniej żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Wlać mieszaninę cebuli z powolnej kuchenki przez sitko i zwrócić ciała stałe do powolnej kuchenki. Odstawić naprężoną ciecz na bok.Jeśli wieprzowina ma kość, usuń ją i wyrzuć. Używając 2 widelców, rozdrobnij mięso na kawałki wielkości kęsa, odrzucając wszelkie duże kawałki tłuszczu. Powrót rozdrobnione mięso do powolnej kuchence, dodać sos barbecue, jeśli jest używany, i wymieszać do połączenia. Jeśli nie używasz sosu barbecue, użyj łyżki do odtłuszczania i wyrzuć tłuszcz z powierzchni napiętego płynu do gotowania, a następnie dodaj 1/4 szklanki płynu na raz do powolnej kuchenki, aż wieprzowina będzie tylko zwilżona. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn