Łatwe Powolne Gotowanie Wieprzowina Ciągnięta

Łatwe Powolne Gotowanie Wieprzowina Ciągnięta
Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, mielony kminek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina, Salsa Verde Easy Slow Cooker Schab, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.

Instrukcje

1
Cebulę i czosnek ułożyć równą warstwą w wolnej kuchence i wlać bulion lub bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Połącz cukier, chili w proszku, odmierzoną sól, kminek i cynamon w małej misce. Osusz wieprzowinę papierowymi ręcznikami. Rozetrzyj mieszankę przypraw na całej wieprzowinie i umieść mięso na cebuli i czosnku. Przykryć i gotować, aż wieprzowina jest przetargu widłowego, o 6 do 8 godzin na wysoki lub 8 do 10 godzin na niski.Wyłącz powolną kuchenkę i wyjmij wieprzowinę na deskę do krojenia. Ustaw sitko o drobnej siatce na średniej żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
CynamonCynamon
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
KminekKminek
CukierCukier
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
SitoSito
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
WolnowarWolnowar
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać mieszaninę cebuli z powolnej kuchenki przez sitko i zwrócić ciała stałe do powolnej kuchenki. Odstawić naprężoną ciecz na bok.Jeśli wieprzowina ma kość, usuń ją i wyrzuć. Używając 2 widelców, rozdrobnij mięso na kawałki wielkości kęsa, odrzucając wszelkie duże kawałki tłuszczu. Powrót rozdrobnione mięso do powolnej kuchence, dodać sos barbecue, jeśli jest używany, i wymieszać do połączenia. Jeśli nie używasz sosu barbecue, użyj łyżki do odtłuszczania i wyrzuć tłuszcz z powierzchni napiętego płynu do gotowania, a następnie dodaj 1/4 szklanki płynu na raz do powolnej kuchenki, aż wieprzowina będzie tylko zwilżona. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
CebulaCebula
KościKości
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
SitoSito
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn