Łatwe Plastry Szarlotki Z Rodzynkami
Łatwe plastry szarlotki z rodzynkami to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 198 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz ciasto crust, rodzynki, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Jabłko Rodzynki Łatwe Bezglutenowe Farsz, oraz Jabłko rodzynki faszerowana wieprzowina + łatwe planowanie posiłków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. Rozwiń skorupę.
Umieścić skorupę w środku arkusza cookie.
W średniej misce wymieszać 1/4 szklanki cukru, mąkę i cynamon.
Dodać jabłka i rodzynki; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka mieszanka jabłko wzdłuż w dół środka trzeciej skorupy, tworząc 5-calowy szeroki pasek w ciągu 1/2 cala z góry i na dole, naciskając lekko, aby równomiernie rozprowadzić. Mieszanka jabłek z masłem.
Fold boki skorupy do centrum, nakładające się centrum lekko, do zamknięcia mieszaniny jabłek. Fold górnej i dolnej kończy się na około 1/2 cala.
Skórkę lekko posmarować wodą; posypać 1 łyżką cukru.
Piec 20 do 25 minut lub aż skorupa jest złoty kolor. Schłodzić 15 do 20 minut.
Pokroić w poprzek na plasterki.