Łatwe Placki Kukurydziane
Łatwe placki kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 125 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 192 fanów. Jeśli masz jajko, wodę, mieszankę naleśników ziemniaczanych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Łatwy placek kukurydziany z szynką na dzień naleśnika, Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s, oraz SweetLife Corn Falafel Fritters I Kukurydza Cayenne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce mieszania połączyć wodę, jajko i pieprz; mieszać widelcem, aż dobrze ubite. Wymieszać z mieszanką naleśnikową; kontynuować mieszanie aż do połączenia. Jeśli mieszanina jest sucha i krucha, dodaj 1/4 szklanki mleka.
Wymieszać w kukurydzy, przykryć i odstawić 10 minut lub do firmy.
Rozgrzać olej w średniej wysokości na dużej patelni. Po podgrzaniu przez 5 minut mieszanka łyżka w 2 łyżki wielkości grudek na patelni. Nie tłocz patelni. Odwróć każdą Frytkę, gdy dolna strona jest złotobrązowa.
Odcedzić na ręcznikach papierowych i powtarzać, aż mieszanina zniknie.