Łatwe Pieniądze Śniadanie Burritos
Łatwe pieniądze śniadanie Burritos jest meksykański przepis, który służy 10. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz salsę, chili, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Łatwe Śniadanie Burritos, Łatwe Meksykańskie Śniadanie Burritos, oraz Burritos Śniadaniowe.
Instrukcje
Umieść kiełbasę wieprzową i cebulę na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż kiełbasa jest rumiane, o 10 protokół. Rozbij mięso na kruszy się podczas gotowania.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
W oddzielnej patelni na średnim ogniu, stopić masło, aż piana ustąpi, i gotować i mieszać ubitych jaj z chili, aż miękko jajecznica, ale nie mokre, o 3 protokół.
Przełożyć jajecznicę do dużej miski i wymieszać z gotowaną mieszanką kiełbas.
Umieść tortillę na talerzu bezpiecznym dla kuchenki mikrofalowej i gotuj w kuchence mikrofalowej na wysokim ustawieniu przez 10 do 20 sekund. Tortilla powinna być ciepła i giętka. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki kiełbasy i jaj w linii w dół tortilla, lekko off centrum. Top z około 1 łyżka posiekanego sera, i 1 łyżka salsy. Złóż 2 przeciwległe końce tortilli nad nadzieniem. Naciśnij 2 końce w dół, aby pozostały złożone. Ostrożnie rozwałkuj krótszą, rozłożoną krawędź burrito, przesuwając nadzienie na tył rolki, aby dokładnie zamknąć nadzienie. Trzymaj 2 końce złożone podczas toczenia. W razie potrzeby owinąć w folię. Powtórz z resztą tortilli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.