Łatwe Pieczone Ravioli
Przepis łatwo pieczone Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz di giorno cztery serowe ravioli, pieprz, toskański SOS domowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łatwe Pieczone Ravioli, Łatwa Zapiekanka Ravioli, oraz Easy Baked Beef & Ravioli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Dressing ciepła w dużej patelni na średnim ogniu; dodać paprykę i cebulę. Gotować i mieszać 2 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne. Wymieszać w sosie marinara i pokruszony czerwony pieprz.
Rozprowadź 1/2 szklanki mieszanki sosu na dnie płytkiego naczynia do pieczenia 11x7 cali. Przykryć warstwami po połowie każdego z ravioli, pozostałą mieszaninę sosu i sera. Powtórz warstwy. Przykryć folią.
Piec 25 min. lub aż do przegrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.