Łatwe Pieczenie Ravioli
Przepis łatwy Piec Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 407 kalorii, 21g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ravioli wypełnione serem, ser mozzarella, sos pomidorowy z makaronem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Pieczenie Ravioli, Easy Chipotle Ravioli Bake, oraz Ravioli Bake.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spryskać dno i boki prostokątnego naczynia do pieczenia 13x9x2-cali, z natryskiem do gotowania.
Rozprowadzić 3/4 szklanki sosu makaronowego w naczyniu do pieczenia. Ułóż połowę mrożonych ravioli w sosie jednowarstwowym; wierzch z połową pozostałego sosu makaronowego i 1 szklanką sera mozzarella. Powtórz warstwy raz, zaczynając od ravioli.
Przykryć folią aluminiową i piec 40 minut.
Wyjąć folię; piec odkryte 15 do 20 minut dłużej lub do bąbelków i gorące w centrum.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot