Łatwy pieczony parmezan Tilapian jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 119g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 1069 kalorii. Na 11,68 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Idź do sklepu i odbierz komentarze, masło, trzeci rok i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Łatwe Pieczenie W Piecu Parmezan Crusted Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Pieczony Parmezan Tilapia.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Pat tilapia suche (jeśli zamrożone, należy najpierw rozmrozić) ręcznikiem papierowym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połóż na blasze do pieczenia rozpylonej nieprzywierającym sprayem i piecz przez 10-12 minut. Podczas pieczenia ryby wymieszaj masło z czosnkiem, tymiankiem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjmij rybę z piekarnika i delikatnie odwróć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozłóż około 1/2 łyżki mieszanki masła na rybę i podgrzać brojlery w piekarniku. Ustawić rybę pod brojlerem na około 2-3 minuty, lub do momentu, gdy ser stanie się złoty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać z cytryną.Jest tak wszechstronny! Możesz podawać z ryżem, na sałatce, w kanapce, a nawet z dodatkiem warzyw, jeśli lubisz takie rzeczy.posted in przepisy kulinarne, Seafood116 comments
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.