Łatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia

Łatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia
Łatwy pieczony parmezan Tilapian jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 119g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 1069 kalorii. Na 11,68 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Idź do sklepu i odbierz komentarze, masło, trzeci rok i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Łatwe Pieczenie W Piecu Parmezan Crusted Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Pieczony Parmezan Tilapia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Pat tilapia suche (jeśli zamrożone, należy najpierw rozmrozić) ręcznikiem papierowym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
TilapiaTilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połóż na blasze do pieczenia rozpylonej nieprzywierającym sprayem i piecz przez 10-12 minut. Podczas pieczenia ryby wymieszaj masło z czosnkiem, tymiankiem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjmij rybę z piekarnika i delikatnie odwróć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozłóż około 1/2 łyżki mieszanki masła na rybę i podgrzać brojlery w piekarniku. Ustawić rybę pod brojlerem na około 2-3 minuty, lub do momentu, gdy ser stanie się złoty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać z cytryną.Jest tak wszechstronny! Możesz podawać z ryżem, na sałatce, w kanapce, a nawet z dodatkiem warzyw, jeśli lubisz takie rzeczy.posted in przepisy kulinarne, Seafood116 comments
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Groszek Goya®Groszek Goya®

Składniki

4trochę posiekanej cukiniiZawsze chciałem Młynek Do PrzyprawZawsze chciałem Młynek Do Przypraw4trochę posiekanej cukiniiPamiętasz, jak zrobiłam masło czosnkowe do balsamicznego gnocchiPamiętasz, jak zrobiłam masło czosnkowe do balsamicznego gnocchi3Spód: okruszki z herbatników grahammasło w temperaturze pokojowejmasło w temperaturze pokojowej4trochę posiekanej cukiniiNiektórzy mówią, że ser i ryba nie łączą się ze sobą. To nie dotyczy mnie. Ser pasuje do wszystkiego. Gdybym mógł, zjadłbym kanapkę z serem na chlebie serowym i zanurzył ją w zupie serowejNiektórzy mówią, że ser i ryba nie łączą się ze sobą. To nie dotyczy mnie. Ser pasuje do wszystkiego. Gdybym mógł, zjadłbym kanapkę z serem na chlebie serowym i zanurzył ją w zupie serowej4trochę posiekanej cukiniiPomyślałem, że to będzie całkiem dobre na rybach. Zwłaszcza z dodatkiem seraPomyślałem, że to będzie całkiem dobre na rybach. Zwłaszcza z dodatkiem sera1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty / rozdrobniony parmezantarty / rozdrobniony parmezan1roztopione masłocytryna do serwowaniacytryna do serwowania4trochę posiekanej cukiniiSałatka gruszkowo-adiseSałatka gruszkowo-adise1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaJest też tak wszechstronny! Podajesz go z ryżem, na sałatce, w kanapce, a nawet z dodatkiem warzyw ... jeśli lubisz takie rzeczyJest też tak wszechstronny! Podajesz go z ryżem, na sałatce, w kanapce, a nawet z dodatkiem warzyw ... jeśli lubisz takie rzeczy4trochę posiekanej cukiniiPodawać z cytrynąPodawać z cytryną4trochę posiekanej cukiniiIdealnie łuszcząca się i pysznaIdealnie łuszcząca się i pyszna4trochę posiekanej cukiniisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku4trochę posiekanej cukiniiMam dla ciebie prostą, szybką kolację! I obejmuje dwie z moich podstawowych grup żywności: masło i serMam dla ciebie prostą, szybką kolację! I obejmuje dwie z moich podstawowych grup żywności: masło i ser0warzywo (np. szpinak)1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej4filety tilapia (użyłam świeżych, ale myślę, że mrożone też powinny działać)filety tilapia (użyłam świeżych, ale myślę, że mrożone też powinny działać)4trochę posiekanej cukiniiŁatwe Pieczenie Parmezanu TilapiaŁatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia4trochę posiekanej cukiniiŁatwe Pieczenie Parmezanu TilapiaŁatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia2011116by Jessica on Styczeń 26by Jessica on Styczeń 26116komentarzekomentarze4trochę posiekanej cukiniiObecnie Kruszenie NaObecnie Kruszenie Na4trochę posiekanej cukiniiJak Pozostać W Miłości Z MężemJak Pozostać W Miłości Z Mężem4trochę posiekanej cukiniiMogę to zrobić później.Mogę to zrobić później.4trochę posiekanej cukiniiNawigacja po wpisachNawigacja po wpisach4trochę posiekanej cukiniiposted in przepisy kulinarne, Owoce morzaposted in przepisy kulinarne, Owoce morza4trochę posiekanej cukiniiPrawdziwa historiaPrawdziwa historia4trochę posiekanej cukiniiRok TrzeciRok Trzeci4trochę posiekanej cukiniiMoże Ci Się SpodobaćMoże Ci Się Spodobać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn