Łatwe Owijanie Sałaty Z Indyka Azjatyckiego
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Łatwe okłady z sałaty azjatyckiej z indyka mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 349 kalorii, 33g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bostońską, olej z orzeszków ziemnych, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łatwe Asian Style indyk i sałata wołowa okłady, Okłady Z Sałaty Z Indyka Azjatyckiego, oraz Okłady Z Sałaty Z Indyka Azjatyckiego.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 4 składniki aż do wymieszania; odstawić.
Gotować indyka w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż indyk nie będzie już różowy, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać w mieszance sosu hoisin i cebuli aż do wymieszania. Gotować 3 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Łyżka równomiernie w dół centra liści sałaty; zwinąć.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.