Łatwe okłady z kukurydzy i Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj łatwe okłady z kukurydzy i Czarnej Fasoli. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, tortille z mąki, SOS kukurydziany i maślany valley corn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Okłady z kukurydzy i Czarnej Fasoli, Okłady z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Południowo-zachodnie okłady ze steków, kukurydzy i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Ugotować mrożoną kukurydzę zgodnie z zaleceniami na torbie; ostudzić.
W dużej misce, wymieszać kukurydzę, fasola, chiles, zielona cebula i sok z limonki.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Aby służyć, łyżka około 1/2 szklanki mieszanki kukurydzy na każdej tortilli; top z 1 łyżką każdej śmietany, salsy i sera. Złóż dół; złóż boki, aby zamknąć wypełnienie.