Łatwe muffinki z brokułami, serem i szynką
Need a bezglutenowy posiłek poranny? Łatwe brokuły, ser i szynka babeczki może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Mieszanka szynki, oryginalna mieszanka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 12 regularnych filiżanek muffin z gotowania sprayu.
Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami na torbie.
W dużej misce, wymieszać razem Bisquick mix, mleko, olej i jajko. Wymieszać z brokułami, szynką i serem, aż dobrze wymieszane. Łyżka wymieszać równomiernie do kubków muffin.
Piec 18 do 22 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni.