Łatwe mieszanie-smażone brokuły i brukselka

Łatwe mieszanie-smażone brokuły i brukselka
Łatwe mieszanie smażone brokuły i brukselka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.71 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sos sojowy, sól koszerna, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Smażona Brukselka, Azjatyckie Smażone Brukselki, oraz Wyśmienite Smażone Brukselki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bulion, sos sojowy i ocet ryżowy w małej misce i odstawić (na grubszy SOS, patrz uwaga powyżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzać olej w patelni a12-calowej lub wok do lekkiego palenia. Natychmiast dodać brokuły i gotować, aż staną się bardziej żywe w kolorze i są po prostu gotowane, ale nadal chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Przełożyć do dużej miski. Powrót patelni do ciepła i ciepła, aż do palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać liście brukselki i jarmuż i gotować, aż tylko gotowane przez i lekko zwęglone w miejscach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
JarmużJarmuż
5
Przełożyć do miski z brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Powrót patelni do ciepła i dodać czosnek, imbir, scallion, i chili (jeśli używasz). Gotować, sitrring, aż pachnące, o 10 sekund. Powrót warzywa na patelnię i dodać mieszaninę sosu. Wrzucić do herbu warzywa. W razie potrzeby doprawić do smaku solą. Wymieszać w połowie kolendry, przenieść do miski, top z pozostałych kolendry, i służyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Składniki

1fresh Thais bird chili pepper, mielone (opcjonalnie, patrz uwaga powyżej)fresh Thais bird chili pepper, mielone (opcjonalnie, patrz uwaga powyżej)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibrokuły, łodygi usunięte i różyczki pokrojone na małe kawałkibrokuły, łodygi usunięte i różyczki pokrojone na małe kawałki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibrukselka pokrojona w cienkie paskibrukselka pokrojona w cienkie paski1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże liście kolendryświeże liście kolendry1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony świeży imbirmielony świeży imbir1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony świeży czosnekmielony świeży czosnek4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikapusta, liście usunięte i pokrojone w cienkie paskikapusta, liście usunięte i pokrojone w cienkie paski2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidomowe lub kupowane w sklepie kurczak niskosodowydomowe lub kupowane w sklepie kurczak niskosodowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet winny ryżowyocet winny ryżowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)cienko pokrojone szalotki, białe i jasnozielone częścicienko pokrojone szalotki, białe i jasnozielone części1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn