Łatwe mieszanie smażone brokuły i brukselka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.71 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sos sojowy, sól koszerna, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Smażona Brukselka, Azjatyckie Smażone Brukselki, oraz Wyśmienite Smażone Brukselki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć bulion, sos sojowy i ocet ryżowy w małej misce i odstawić (na grubszy SOS, patrz uwaga powyżej).
Rozgrzać olej w patelni a12-calowej lub wok do lekkiego palenia. Natychmiast dodać brokuły i gotować, aż staną się bardziej żywe w kolorze i są po prostu gotowane, ale nadal chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Przełożyć do dużej miski. Powrót patelni do ciepła i ciepła, aż do palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać liście brukselki i jarmuż i gotować, aż tylko gotowane przez i lekko zwęglone w miejscach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Jarmuż
5
Przełożyć do miski z brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Powrót patelni do ciepła i dodać czosnek, imbir, scallion, i chili (jeśli używasz). Gotować, sitrring, aż pachnące, o 10 sekund. Powrót warzywa na patelnię i dodać mieszaninę sosu. Wrzucić do herbu warzywa. W razie potrzeby doprawić do smaku solą. Wymieszać w połowie kolendry, przenieść do miski, top z pozostałych kolendry, i służyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki