Łatwe Meksykańskie Klopsy
Łatwe Meksykańskie klopsy mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 234 kalorie, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, cztery sery, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smart-Choice Easy Mexican Meatloaves, Łatwe Pieczenie Klopsików, oraz Quick & Easy Mini Klopsiki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać mięso, mieszankę farszu, pomidory, 1-1 / 4 szklanki sera, 3/4 szklanki salsy, jajka i czosnek do wymieszania. Kształt na 2 bochenki w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Piec 50 min. W międzyczasie wymieszaj pozostałą salsę z cukrem.
Masę salsy rozłożyć na klopsikach, na wierzch dodać pozostały ser.
Piec 10 min. lub do momentu zakończenia pieczenia (160F).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.