Łatwe Klopsy
Łatwy klopsik wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 326 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bułki tartej, ketchup, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Łatwe Klopsy, Łatwe Klopsy, oraz Łatwe klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, połączyć wołowinę, jajko, cebula, mleko i chleb lub okruchy cracker. Doprawić solą i pieprzem do smaku i umieścić w lekko nasmarowanej patelni bochenkowej 5x9 cala lub uformować bochenek i umieścić w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cala.
W osobnej małej misce, połączyć brązowy cukier, musztarda i ketchup.
Dobrze wymieszać i zalać klopsikami.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę.