Łatwe klopsy
Łatwy klopsik może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 240 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis z BBC Good Food ma 87 fanów. Jeśli masz ząbek czosnku, pakuj wieprzowinę, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Łatwe Klopsy, oraz Łatwe Klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 190C / wentylator 170C / Gaz
Włóż chleb do procesora i blitzuj, aby okruchy, a następnie przełóż do miski z wieprzowiną.
Wrzucić cebulę, czosnek i zioła do malaksera i przetworzyć do drobno posiekanego.
Dodaj do miski z parmezanem i jajkiem. Drobno posiekać 2 plastry prosciutto i dodać do mieszanki z odrobiną soli i pieprzu.
Dobrze wymieszać widelcem lub rękami.
Użyj reszty prosciutto, aby wyłożyć 1,5 litrową puszkę bochenka. Łyżką wymieszać klopsiki i dobrze docisnąć. Przekręć zwisającą prosciutto na wierzch, a następnie umieść bochenek na tacy do pieczenia.
Wlać gorącą wodę z czajnika do tacki do pieczenia, aby dostać się do połowy puszki bochenka i piec przez 1 godzinę, aż Bochenek skurczy się z boków puszki.
Schłodzić w puszce przez 10 minut, następnie odcedzić nadmiar płynu i obrócić na deskę.
Pokroić w grube plastry i podawać ciepłe lub zimne z sałatką.