Łatwe klopsy

Łatwe klopsy
Łatwy klopsik może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 240 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis z BBC Good Food ma 87 fanów. Jeśli masz ząbek czosnku, pakuj wieprzowinę, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Łatwe Klopsy, oraz Łatwe Klopsy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Włóż chleb do procesora i blitzuj, aby okruchy, a następnie przełóż do miski z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wrzucić cebulę, czosnek i zioła do malaksera i przetworzyć do drobno posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodaj do miski z parmezanem i jajkiem. Drobno posiekać 2 plastry prosciutto i dodać do mieszanki z odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
ProsciuttoProsciutto
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dobrze wymieszać widelcem lub rękami.
6
Użyj reszty prosciutto, aby wyłożyć 1,5 litrową puszkę bochenka. Łyżką wymieszać klopsiki i dobrze docisnąć. Przekręć zwisającą prosciutto na wierzch, a następnie umieść bochenek na tacy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
35 Funtów Mieszanki Klopsów (równe Ilości Mielonej Wołowiny, Mielonej Cielęciny I Mielonej Wieprzowiny)35 Funtów Mieszanki Klopsów (równe Ilości Mielonej Wołowiny, Mielonej Cielęciny I Mielonej Wieprzowiny)
ProsciuttoProsciutto
7
Wlać gorącą wodę z czajnika do tacki do pieczenia, aby dostać się do połowy puszki bochenka i piec przez 1 godzinę, aż Bochenek skurczy się z boków puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Schłodzić w puszce przez 10 minut, następnie odcedzić nadmiar płynu i obrócić na deskę.
9
Pokroić w grube plastry i podawać ciepłe lub zimne z sałatką.

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon i Zinfandel są doskonałym wyborem na klopsy. Klopsiki sprawdzą się z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Nikiel & nikiel Vaca Vista Cabernet Sauvignon z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 115 dolarów za butelkę.
Nikiel & Nikiel Vaca Vista Cabernet Sauvignon
Nikiel & Nikiel Vaca Vista Cabernet Sauvignon
Absolutny tłum pleaser, ten Oak Knoll District Cabernet ma wyraziste czerwone porzeczki i aromaty kwiatowe oraz czyste czerwone aromaty owocowe. Miękkie i jedwabiste w całym podniebieniu, owoce są soczyste i pełne, z polerowanymi taninami, szerokim odczuciem w ustach i jednym z gładkich, najładniejszych wykończeń vintage.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn