Łatwe Idealne Ciasto Czekoladowe
Łatwe idealne ciasto czekoladowe jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Udaj się do sklepu i odebrać Devil ' s Food cake mix, woda, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Idealne Ciasto Czekoladowe, Idealne Czekoladowe Ciasto Błotne, oraz Idealne Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 protokół.
Wlać ciasto do 2 natłuszczonych i zalanych mąką 9-calowych okrągłych tortownic.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Nadzienie z bitą śmietaną rozprowadzić między warstwami.
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić kremowy lukier czekoladowy. Przechowywać w lodówce.