Łatwe Grillowane Warzywa
Łatwe grillowane warzywa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz balsamiczny winegret, pomidorki koktajlowe, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Łatwe Grillowane Warzywa, Łatwe Grillowane Warzywa, oraz Łatwe Grillowane Letnie Warzywa I Kiełbasa.
Instrukcje
Pokrój paprykę na pół i usuń nasiona. Pokroić Kabaczek i cukinię w 1/4-cala-grube rundy.
Umieść paprykę, Kabaczek, cukinię i grzyby w dużym płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Ubić razem vinaigrette, pieprz cytrynowy i sól do wymieszania.
Polać warzywami. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut.
Wyjąć warzywa z marynaty, zastrzegając marynatę.
Warzywa grillowane, przykryte pokrywą grillową, na średnim ogniu (350-400), fastrygowane marynatą. Grill papryki 7 minut z każdej strony lub do miękkości; grill squash i cukinia 3 minut z każdej strony lub do miękkości. Pieczarki Grill 5 minut lub do miękkości. Pomidory grilluj w woku grillowym lub metalowym koszu od 2 do 3 minut lub do momentu, gdy skórki zaczną się dzielić.