Łatwe Domowe Pączki
Łatwe domowe pączki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2013 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, cukier cukierniczy, mielony kardamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowe Pączki, Domowe Chińskie Pączki, oraz Domowe Pączki Glazurowane.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu lub dużej patelni z wysokimi bokami na średnim ogniu, aż temperatura rejestruje 177°. (olej powinien być 1-do 1 1/2 cala głębokości). Otwórz pojemnik na ciastka. Jeśli którakolwiek z herbatników wygląda nieregularnie, delikatnie wklep je w równe okrągłe i równomierne grubości.
Dodać połowę pączków i połowę otworów pączków i smażyć, aż dno się złocisto brązowy, 1 do 1 1/2 minut dla małych pączków i 2 do 2 1/2 minut dla dużych pączków. Za pomocą pałeczek, włączyć pączki i otwory i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut dłużej.
Przenieść pączki do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu i pozostawić do ostygnięcia lekko, 1 do 2 minut przed zanurzeniem w glazurze.
W średniej misce umieścić cukier i sól.
Dodaj roztopione masło, mleko i ekstrakt z wanilii i ubijaj, aż będzie gładka. Pączki zanurzyć i podawać natychmiast.
W średniej misce umieścić cukier, kardamon, sól i skórkę pomarańczową.
Dodać sok pomarańczowy i ubijać na gładką masę. Pączki zanurzyć i podawać natychmiast.
W przypadku glazury z brązowym masłem: roztopić masło na średnim ogniu w małym rondlu ze stali nierdzewnej. Gotować masło, aż rumiane, 5 do 8 protokół, wirowanie patelni od czasu do czasu. Masło zacznie się spieniać; opadająca piana jest wskaźnikiem, że masło jest prawie gotowe. Gdy bryły będą karmelowo brązowe, wyjmij patelnię z ognia i natychmiast wlej masło do średniej miski, skrobając wszystkie bryły.
Dodać cukier, sól, mleko i ekstrakt z wanilii i ubić na gładką masę. Pączki zanurzyć i podawać natychmiast.
W średniej misce umieścić cukier cukierniczy, kakao w proszku i sól.
Dodać mleko i ubijać na gładką masę. Pączki zanurzyć i podawać natychmiast.
W średniej misce umieścić cukier i sól.
Dodać roztopione masło i mleko i ubijać na gładką masę. Pączki zanurzyć i podawać natychmiast.