Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc wypróbuj Easy Crab Cakes. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,28 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. 3261 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Mieszanka soku z cytryny, jajka, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżką wynik 84%, to danie jest wyjątkowe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łatwe Ciasta Krabowe, Łatwe Ciasta Krabowe, oraz Łatwe Ciasta Krabowe.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj 1/3 szklanki bułki tartej, zieloną cebulę, czerwoną paprykę, jajko, majonez, sok z cytryny, czosnek w proszku i cayenne; złożyć kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Bułka Tarta
Zielona Cebula
Sok Z Cytryny
Majonez
Papryka Czerwona
Mielony Pieprz Cayenne
Krab
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Umieść pozostałą bułkę tartą w płytkiej misce. Podziel mieszaninę na osiem porcji; uformuj w 2 cale. jaja. Delikatnie posmaruj bułką tartą i uformuj 1/2 cala.- gruby patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj ciastka krabowe; gotuj 3-4 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze typy krabów. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Chardonnay z wyborem podpisów Pedroncelli. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.