Łatwe, Chrupiące Hot Dogi
Przepis łatwy, chrupiące Hot dogi jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wszystkie-hot dogi wołowe, okruchy płatków kukurydzianych, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, Chrupiące Psy Nacho, oraz Chrupiące Psy W Stylu Ogrodowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia blachą z folii aluminiowej.
Na talerzu wymieszać ketchup i musztardę.
Umieść okruchy płatka kukurydzianego w płytkiej misce.
Każdy hot dog rozwałkować w mieszaninie ketchupu, a następnie zwinąć w okruchy płatka kukurydzianego, aby pokryć.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż hot dogi są gorące w środku, i chrupiące na zewnątrz, 15 do 20 protokół.