Łatwe brokuły i wołowina Stir Fry
Łatwe brokuły i wołowina Stir Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 560 kalorii, 24g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.73 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, ryż, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wołowinę, grzyby, skrobię kukurydzianą, czosnek i sos teriyaki.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dobrze odcedzić wołowinę i grzyby, zastrzegając marynatę. Ugotować mrożone brokuły zgodnie z zaleceniami na torbie.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wołowinę, grzyby i zieloną cebulę gotować w oleju od 3 do 5 minut, często mieszając, aż wołowina nie będzie już różowa. Wymieszać z gotowanymi brokułami.
Stopniowo dodawaj zarezerwowaną marynatę. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.