Łatwe Bezglutenowe Czerwone Aksamitne Babeczki
Łatwe bezglutenowe czerwone aksamitne babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka Betty crocker ciasto mix, śmietana, vanillan ekstrakt, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe, Bez cukru czerwone aksamitne babeczki z lukrem twarogowym, Bezglutenowe Babeczki Z Czerwonego Aksamitu, oraz Bezglutenowe Babeczki Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 177°. 2
Połącz pierwsze siedem składników w dużej misce do mieszania ze średnią prędkością do gładkiej, o 2 protokół. (Pozostałe składniki są na lukier!).3 Po połączeniu, łyżka mieszaniny do patelni Muffin wyłożone wkładkami cupcake.
Piec przez 16-20 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta po włożeniu jej do środka.4
Niech babeczki ostygną w patelniach przez pięć minut, a następnie ostrożnie wyjmij je i umieść na stojakach chłodzących.5 na lukier:.6 ubić serek śmietankowy, masło i wanilię do połączenia (ale nie ubijać).
Dodać sól.7 stopniowo dodawać cukier puder z mikserem na powoli do pożądanej słodyczy / konsystencji.8 te babeczki powinny być przechowywane w lodówce, jeśli nie zostaną zjedzone w ciągu 12-24 godzin z powodu lukier serowy!