Łatwe Bezglutenowe Czerwone Aksamitne Babeczki

Łatwe Bezglutenowe Czerwone Aksamitne Babeczki
Łatwe bezglutenowe czerwone aksamitne babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka Betty crocker ciasto mix, śmietana, vanillan ekstrakt, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe, Bez cukru czerwone aksamitne babeczki z lukrem twarogowym, Bezglutenowe Babeczki Z Czerwonego Aksamitu, oraz Bezglutenowe Babeczki Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Rozgrzej piekarnik do 177°. 2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze siedem składników w dużej misce do mieszania ze średnią prędkością do gładkiej, o 2 protokół. (Pozostałe składniki są na lukier!).3 Po połączeniu, łyżka mieszaniny do patelni Muffin wyłożone wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Piec przez 16-20 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta po włożeniu jej do środka.4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Niech babeczki ostygną w patelniach przez pięć minut, a następnie ostrożnie wyjmij je i umieść na stojakach chłodzących.5 na lukier:.6 ubić serek śmietankowy, masło i wanilię do połączenia (ale nie ubijać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Dodać sól.7 stopniowo dodawać cukier puder z mikserem na powoli do pożądanej słodyczy / konsystencji.8 te babeczki powinny być przechowywane w lodówce, jeśli nie zostaną zjedzone w ciągu 12-24 godzin z powodu lukier serowy!
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn