Łatwe Babeczki Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj łatwych babeczek z indykiem. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz mleko, kukurydzę z cukierków, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z Kraft Recipes ma 364 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Babeczki Z Indyka, oraz Babeczki Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki. Schłodzić w patelni 10 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
W międzyczasie, ubić budyń mix, cukier i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. łyżka do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu babeczki.
Użyj małego ostrego noża, aby wyciąć kawałek w kształcie stożka od góry każdej babeczki. Napełnij babeczki mieszanką budyniową, orurując około 1 łyżki. mieszanka budyniowa do każdej babeczki. Wymień Topy cupcake.
Łyżka lukier do średniej miski.
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania.
Rozłóż na babeczki. Udekoruj pozostałymi składnikami, aby przypominały indyki, jak pokazano na zdjęciu.