Łatwa zupa z wołowiny i makaronu
Łatwa zupa wołowo-makaronowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 153 kalorie, 10g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 460 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi grzybów i kawałki, pietruszkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Łatwa zupa z wołowiny i makaronu, Zupa jarzynowa z wołowiną i makaronem, oraz Pastan wołowy i zupa grzybowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę i cebulę w 4-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Wymieszać, woda, bazylia, pieprz i czosnek.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z makaronem i grzybami.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 minut.
Posypać natką pietruszki.