Łatwa Zupa Lasagne
Przepis łatwa zupa lasagne jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka mielonej wołowiny, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwa Zupa Lasagne, Łatwa Muszka Lasagna, oraz Łatwa Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu, gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy; odcedzić.
Wymieszaj wodę, pomidory, grzyby, zieloną paprykę, cebulę i czosnek z wołowiną. Doprawić bazylią, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Ser feta wymieszać z zupą i kontynuować gotowanie około 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto