Łatwa zapiekanka z szynką i Swiss Pie
Łatwa zapiekanka z szynką i ciastem szwajcarskim może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka boczku, cebuli, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać do pieczenia mix można śledzić to danie główne z Red Velvet Ciasto Ciasto Koktajle Mleczne jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spray 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Miejsce boczek na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż chrupiące i równomiernie brązowy.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Wymieszać boczek, szynka, ser szwajcarski, ser Cheddar, i cebula w naczyniu do pieczenia. W misce wymieszać jajka, wymieszać do pieczenia, sól i pieprz.
Wlać składniki w naczyniu do pieczenia.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie złotobrązowa i nóż włożony w środek zapiekanki wyjdzie czysty.