Łatwa Zapiekanka Taco
Przepis łatwy Zapiekanka Taco jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 27g białka, oraz 51 g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką chipsy tortilla, ser Monterey jack, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łatwa Zapiekanka Taco, Łatwa Zapiekanka Taco, oraz Łatwa Zapiekanka Taco.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gotować i mieszać mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż kruchy, równomiernie rumiane, i nie Różowy, 5 do 7 protokół.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Wymieszaj salsę, cebulę, majonez, chili w proszku i kminek z wołowiną.
Rozłóż około połowy mieszanki mielonej wołowiny na dno naczynia żaroodpornego 2-quart.
Rozłóż około połowy chipsów tortilla w warstwie na wierzchu mieszanki wołowiny.
Warstwa około połowy każdego z serów Cheddar i Monterey Jack nad warstwą tortilla chip. Powtórz warstwy z pozostałymi składnikami, kończąc serem Monterey Jack. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser topi się w środku, około 30 minut.