Łatwa Włoska Zupa Z Białej Fasoli
Łatwa włoska zupa z białej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 17g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz rosół z kurczaka, marchew, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoska Zupa Z Białej Fasoli Z Zieleniną (Sbd), Włoska zupa z białej fasoli i jarmużu, oraz Włoska Kiełbasa Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacieru 1/2 szklanki odsączonej fasoli; odstawić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj marchew, seler, cebulę i czosnek; gotować 3 do 4 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie, często mieszając.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki, w tym puree i całą fasolę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 10 do 12 minut lub aż warzywa będą miękkie.