Łatwa Włoska Zupa Jarzynowa
Łatwa włoska zupa jarzynowa może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 64 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły florets, woda, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wolnooparkowa Łatwa Włoska Kiełbasa Zupa Jarzynowa, Włoska Zupa Jarzynowa, oraz Włoska zupa jarzynowa.
Instrukcje
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku wymieszaj niegotowany makaron i mieszankę sosów (z pudełka do hamburgerów) i wodę.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; przykryć i gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Wymieszaj brokuły, szpinak, fasolę i pomidory. Gotuj 5 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zostaną dokładnie podgrzane. Do podania każdą porcję posypać 1 łyżką sera.