Łatwa wołowina i makaron

Łatwa wołowina i makaron
Łatwa wołowina i makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, śmietana, pikantne mięso bazy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Makaronu Wołowego, Patelnia wołowina i makaron, oraz Makaron wołowy z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać pikantną bazę mięsną, rozmrożoną, w holenderskim piecu na średnim ogniu. Wymieszać kolejne 4 składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać 4 filiżanki gorącego ugotowanego makaronu łokciowego; gotować jeszcze 5 minut. Top z kwaśną śmietaną i plasterkami zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Makaron łokciowyGotowany Makaron łokciowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn