Łatwa Tarta Malinowa

Łatwa Tarta Malinowa
Łatwa tarta Malinowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, wodę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi, Tarta Malinowa Maj, oraz Tarta Jagodowo-Malinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier i sól ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać masło i wrzucić do powłoki. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło na suche składniki, aż zostanie zredukowane do kawałków wielkości grochu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Skropić 5 łyżkami lodowatej wody i wymieszać, aż ciasto się połączy, uważając, aby go nie przepracować. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Umieść blachę do pieczenia na stojaku, gdy piekarnik się nagrzewa. Napełnij małą miskę wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
3
Wyjmij ciasto z lodówki i pozostaw w temperaturze pokojowej, aż lekko zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Wytnij 1 (14-calowy) kawałek pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieść go na powierzchni roboczej i lekko odkurz mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
6
Wyjmij ciasto z folii, umieść je na pergaminie i lekko odkurz mąką. Równomiernie rozwałkować ciasto w 12-calowe koło, naprawiając wszelkie pęknięcia wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Przenieść ciasto i pergamin do drugiego blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce do firmy, o 20 protokół.Gdy ciasto jest gotowe, umieść cukier, skrobię kukurydzianą, skórkę z limonki i sól w dużej misce i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Dodać maliny i sok z limonki i delikatnie złożyć, aby pokryć jagody.Ułóż maliny na środku przygotowanego ciasta, pozostawiając granicę 2-1 / 2 cala. Wchodzisz na krawędzie ciasta na maliny, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni między krotnie ciasta i krawędzi napełniania pleść ciasto o co 2 cale, jak idziesz, i naprawić wszelkie Rozdarcia (upewnij się, aby uszczelnić wszelkie otwory w cieście, lub soki jagodowe ucieknie i spalić podczas pieczenia tarta). Delikatnie przyciśnij maliny, aby lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Delikatnie posmaruj krawędź ciasta wodą i posyp ją gruboziarnistym cukrem, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruby żółty I BiałyCukier Gruby żółty I Biały
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
10
Wyjmij gorącą blachę do pieczenia z piekarnika i przenieś na nią tartę i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
11
Piec, aż ciasto będzie złote, a soki malinowe będą bulgotać, około 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
12
Wyjąć z piekarnika i niech tarta ostygnie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu na około 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
13
Usuń tart i pergamin z blachy do pieczenia i zwrócić je do stojaka drutu do ostygnięcia, o 20 protokół. Przed podaniem usuń pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn