Łatwa Tarta Malinowa

Łatwa Tarta Malinowa
Łatwa tarta Malinowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, wodę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi, Tarta Malinowa Maj, oraz Tarta Jagodowo-Malinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier i sól ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać masło i wrzucić do powłoki. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło na suche składniki, aż zostanie zredukowane do kawałków wielkości grochu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Skropić 5 łyżkami lodowatej wody i wymieszać, aż ciasto się połączy, uważając, aby go nie przepracować. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Umieść blachę do pieczenia na stojaku, gdy piekarnik się nagrzewa. Napełnij małą miskę wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
3
Wyjmij ciasto z lodówki i pozostaw w temperaturze pokojowej, aż lekko zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
4
Wytnij 1 (14-calowy) kawałek pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Umieść go na powierzchni roboczej i lekko odkurz mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
6
Wyjmij ciasto z folii, umieść je na pergaminie i lekko odkurz mąką. Równomiernie rozwałkować ciasto w 12-calowe koło, naprawiając wszelkie pęknięcia wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Przenieść ciasto i pergamin do drugiego blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce do firmy, o 20 protokół.Gdy ciasto jest gotowe, umieść cukier, skrobię kukurydzianą, skórkę z limonki i sól w dużej misce i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Dodać maliny i sok z limonki i delikatnie złożyć, aby pokryć jagody.Ułóż maliny na środku przygotowanego ciasta, pozostawiając granicę 2-1 / 2 cala. Wchodzisz na krawędzie ciasta na maliny, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni między krotnie ciasta i krawędzi napełniania pleść ciasto o co 2 cale, jak idziesz, i naprawić wszelkie Rozdarcia (upewnij się, aby uszczelnić wszelkie otwory w cieście, lub soki jagodowe ucieknie i spalić podczas pieczenia tarta). Delikatnie przyciśnij maliny, aby lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
9
Delikatnie posmaruj krawędź ciasta wodą i posyp ją gruboziarnistym cukrem, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruby żółty I BiałyCukier Gruby żółty I Biały
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Wyjmij gorącą blachę do pieczenia z piekarnika i przenieś na nią tartę i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
11
Piec, aż ciasto będzie złote, a soki malinowe będą bulgotać, około 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
12
Wyjąć z piekarnika i niech tarta ostygnie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu na około 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
13
Usuń tart i pergamin z blachy do pieczenia i zwrócić je do stojaka drutu do ostygnięcia, o 20 protokół. Przed podaniem usuń pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn