Łatwa tandetna Kiełbasa z fasolą
Łatwa tandetna Kiełbasa z fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 33g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser cheddar, pomidory w puszkach, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zupę pomidorową, możesz podążać za tym daniem głównym z Zupa pomidorowa babeczki z masłem Mocha jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Easy Cheesy Franks & Beans, Serowa Zapiekanka Z Makaronem Kiełbasa (Przyjazna Dla Zamrażarki!), oraz Kiełbasan i fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ugotować w garnku na średnim ogniu, mieszając, aż mięso się rozpadnie i nie będzie już różowe.
Wyjąć z garnka i osuszyć.
Kiełbasa brązowa w garnku; odcedzić i wrócić do garnka.
Dodać zmieloną mieszankę, zupę pomidorową i kolejne 6 składników.
Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut. Wymieszać z serem.
Uwaga: do przygotowania w wolnej kuchence, brązowy mielony chuck i kiełbasa zgodnie z zaleceniami.
Umieść mieloną mieszankę chuck, kiełbasę i następne 7 składników w 5-quart powolnej kuchence. Gotować, pod przykryciem, w niskich 8 do 10 godzin. Przed podaniem wymieszać z serem.