Łatwa Powolna Szynka Do Gotowania
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Łatwe powolne kuchenka szynka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1412 kalorii, 98g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki pomarańczy, skórki pomarańczy, syropu klonowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Slow-Cooker Easy Slow-Cooker Pot-Pieczony Stek, 365 dni wolnego gotowania: dla łatwego powolnego gotowania koreańskiej wołowiny, oraz Najlepsze łatwe powolne żeberka do grillowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wciśnij całe goździki do szynki, aby były równomiernie rozłożone. Możesz zdobyć szynkę dla łatwiejszego wstawiania, jeśli chcesz.
Umieść szynkę w powolnej kuchence.
Wlać cydr jabłkowy, aż tylko około 2 cale szynki znajduje się nad powierzchnią. Zapakuj brązowy cukier na szynkę, naciskając na goździki. Zostanie to zmyte w następnym kroku, ale każdy, który zostanie włączony, jest bonusem.
Wlać syrop klonowy na szynkę. Doprawić jabłecznik cynamonem, gałką muszkatołową, imbirem, zmielonymi goździkami i wanilią.
Dodaj skórkę pomarańczową do garnka. Napełnij powolną kuchenkę tak PEŁNĄ, jak to tylko możliwe, cydrem jabłkowym bez przekraczania linii napełniania. Zakryj i ustaw nisko. Gotować przez 8 do 10 godzin.