Łatwa Pizza kwadratowa w stylu sycylijskim w domu

Łatwa Pizza kwadratowa w stylu sycylijskim w domu
Łatwy No-Roll, No-Stretch sycylijski styl kwadratowy Pizzan w domu jest Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 765 kalorii, 29g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 426 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pomidory w puszkach, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Original Sicilian Pasta Co. Krewetki Alfredo możesz zrobić pyszne włoskie jedzenie w domu, Victory Pig sycylijska Pizza W Stylu # SundaySupper, oraz Biała sycylijska Pizza z łuszczącą się skórką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w średnim rondlu i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż tester ciasta włożony do środka nie spełni żadnego oporu, około 15 minut. Przełóż przez ricer ziemniaków do małej miski i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez dziesięć minut. Powinieneś mieć 6 uncji ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W międzyczasie połączyć mąkę, sól, drożdże, cukier i 2 łyżki oliwy z oliwek w misce miksera stojącego (patrz uwaga dla wersji bez miksera).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj 11,25 uncji (około 1 1/3 szklanki) wody do miksera i wymieszać na średniej prędkości, aż się połączy i nie pozostaje sucha mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać ostudzone ziemniaki, zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i mieszać, aż ciasto będzie rozciągliwe i gładkie, około 6 minut. Ciasto powinno przyklejać się do dna miski, ale odciągnąć od boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać pozostałą oliwę z oliwek do obramowanej blachy do pieczenia i rozprowadzić na całej wewnętrznej powierzchni rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia i natrzeć górną powierzchnię olejem aż do całkowitego pokrycia. Przykryć blachą do pieczenia z folią i pozostawić do wzrostu w temperaturze pokojowej, aż ciasto rozłoży się, aby dotknąć prawie każdej krawędzi blachy do pieczenia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
7
Do sosu: podczas gdy ciasto rośnie, ciepła oliwa z oliwek i ząbki czosnku w 8-calowej patelni na średnim ogniu, aż lekko bulgotanie. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż czosnek jest jasnobrązowy i przetargu, o 10 protokół, przewracając ząbki czosnku raz podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przenieść ząbki czosnku do miski robota kuchennego lub blendera (bez oleju).
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodać odsączone pomidory. Przetworzyć lub zmiksować, aż do zgrubnego puree i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Przenieść oliwę z oliwek o zapachu czosnku do dużego rondla i podgrzać na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Dodać oregano i płatki czerwonej papryki i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
12
Dodaj mieszankę pomidorów, cukier i łodygi bazylii. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmniejszona, o 30 protokół. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
Aby zakończyć pizzę: 30 minut przed pieczeniem, wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 288°. ostrożnie wyjmij folię z ciasta do pizzy. Używając naoliwionych rąk i będąc tak delikatnym, jak to możliwe, aby utrzymać pęcherzyki powietrza, Wciśnij i rozciągnij ciasto w rogach patelni, naciskając od środka i podnosząc każdy róg i rozciągając go poza krawędź patelni. Należy odciągnąć, aż patelnia zostanie po prostu wypełniona ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Rozprowadź około 2/3 szklanki sosu na górnej powierzchni pizzy z tyłu łyżki, pozostawiając 1-calową granicę na całej długości krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
15
Posypać połową parmezanu, skupiając się na krawędziach Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
16
Piec przez 5 minut, wyjąć z piekarnika i równomiernie rozprowadzić mozzarellę na powierzchni. Kropka więcej sos pomidorowy w nieregularnych miejscach na powierzchni (możesz mieć dodatkowy sos). Wierzch z liśćmi bazylii i pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
17
Powrót do piekarnika i piec, aż skorupa jest dobrze rumiane i ser topi się i lekko rumiane w miejscach, 10 do 15 minut dłużej. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
Przełożyć na dużą deskę do krojenia (pizza może w pewnym momencie przykleić się do patelni-użyj szpatułki, aby ostrożnie ją podważyć), pokroić na 8 lub 12 prostokątnych plastrów i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn